Mag mell'i yeneli aradan 1 yıldan fazla geçti.İnterspace çok gelişti.Savaşçıları ayrıldılar ve Dan,Shun ve Marucho İnterspace'ye geri döndüler.
A Mysterious Bakugan-Gizemli Bir Bakugan
Taylor:Yetenek etkin Karanlık Susturucu:Venoclaw'a 300g ekler.
Casey:Yetenek etkin Durandal Topu:Her rakipten 400g çıkarır ve Buz Hornix'e 400g ekler
Taylor & Casey:Evet galiba başardık
Drago:Bidaha düşünün...Beni bukadar kolay yenemezsiniz.
Taylor & Casey:Ne?!
Dan:Evet hadi kazanma zamanı yetenek etkin:Füzyon Çekirdeği:Her rakipten 500g çıkarır
-------------------------Maç Bitti Kazanan:Dan Kuso-------------------------
Dan:Evet bir kez daha...
O sırada Shun bir yerde meditasyon yapmaktadır ,Sonra uzaktan bir ses duyar merak edip oraya girer ve bir bakugan görürShun:Bu bir bakugan ama burada ne işi var?
?:Neredeyim Ben?
Shun:Sen...Dünyadasın
?:Ne.?!Ama buraya nasıl geldim
Shun:Bilmiyorum...Senin adın ne?
?:Benim adım Phonrex.
Shun Dan ve Marucho'nun olduğu yere İnterspace gider ve onlara olanları anlatırDan:Phonrex gerçekten Dünya'ya nasıl geldiğini hatırlamıyormusun?
Phonrex:Tek hatırladığım benim gezegenimdeyken bayılmış gibi oldum,ve gözlerimi açtığımda kendimi burda buldum
Marucho:Gezegenin mi?Senin gezegenin ne Phonrex?
Phrex:Şey,benim gezegenim....(sözü yarıda kesilir İnterspace'nin üstünde Dan ve Shun'un savaşması gerktiği yazılır.)
Dan:A doğru bugün Shun ve ben savaşacaktır.Ayrıca bu kendini test etmen hiçin harika bir yol Phonrex.
--------------------------------------------Saha Açıl------------------------------
Dan:Geçit kartı hazır,bakugan savaş bakugan kalk kalk Pyrus Fushion Dragonoid:1300g
Shun:Bakugan savaş bakugan kalk hadi ventus Phonrex:1300g
Marucho(İçinden):Güçleri aynı,belkide Phonrex gerçekten güçlü olabilir
Dan:Yetenek etkin Füzyon Alevi:500g verir
Drago:1800
Phonrex:1300
Shun:Yetenek etkin yeşil savunma,anka kalkanı:Rakibin yeteneğini iptal eder
Dan:Öylemi,yetenek etkin füzyon parıltısı:Fushion Dragonoid'e 600g verir.
Drago:1900
Shun:Yetenek etkin savunma saldırısı,Spiral hortum:Rakibin yeteneğini iptal eder,Phonrex'e 400g ekler ve her rakipten 300g çıkarır.
Drago:1000
Phonrex:1700
Dan:Hiç de fena değilmiş...geçit kartı açıl susturucu:Rakibin yetenek kullanmasını önler,yetenek etkin füzyon patlaması:rakipten 500g transfer eder
Drago:1500
Phonrex:1200
Shun:Olamaz
-------------Shun Yaşam Gücü:200 (%40)---------
Phonrex:Bada bir şanş daha tanı Shun bu sefer kazanıcam
Shun:Evet tanıyorum...geçit kartı hazır kalk Phonrex:1300g
Dan:Kalk Drago,yetenek etkin füzyon çekici
Shun:Yetenek etkin Ninja Darbesi,Torpido Vuruşu:Her rakipten 400g çıkarır
Dan:Ytenek etkin füzyon patlaması:500g transfer
Drago:1400
Phonrex:800
Phonrex:Shun hadi
Shun:Pekala,yetenek etkin vahşi rüzgar,spiral hortum:Rakipten 500g transfer eder
Drago:900
Phonrex:1300
Dan:Ne?!
----------------Dan yaşam gücü 100 (%20)----------------
Dan(İçinden):Vay canına Phonrex'i hafife almışım gerçekten güçlüymüş.
Shun:Pekala hadi
Dan:Hrr geçit kartı hazır bakugan kalk
Shun:Kalk Phonrex
Dan:Hadi Drago yetenek etkin Çarpıcı Lazer:Her rakipten 400g çıkarır ve Fushion Dragonoid'e 400g ekler
Shun:Yetenek etkin savunma saldırısı,spiral hortum
Drago:1000
Phonrex:1700
Dan:Yeter artık geçit kartı açıl Ortak Alan:Her bakuganı ana gücüne döndürür.
Dan:Hadi işte yeni birşey nano-gear.Firestriker yükle +500 baku-nano yeteneğin etkin Firestriker Ateş Darbesi:Rakipten 500g transfer eder
Phonrex:Shun benim de bir baku-nano'm var
Shun:Bunu bilmiyordum...Winderces yetenek etkin winderces eşitlik dalgası:Güçler eşit olur
---------------------------Maç berabere---------------------
Dan & Shun:Bu nasıl olur.
Merhaba arkadaşlar ben Marucho.Dan ve Shun'un kapışmasının berabere bitmeşi çok şaşırtıcı ben bunu düşünürken tuhaf bir bakugan buluyorum ve biri benle savaşmak istiyor.Diğer bölümü sakın kaçımayın.Bakugan savaş!
2.bölüm:A new Partner
2.bölümün adını bilerek türkçe koymadım çünkü normaldede öyle.EE beyendiniz mi