Bakugan Fan Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin en iyi bakugan sitesi

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Beyblade:The Next Generation tanıtım

3 posters
YazarMesaj
Spoiler
Savaşçı Adayı
Savaşçı Adayı
Spoiler

Savaşçı Puanı : 66
Başarı Puanı : 5

Seviye
Seviye:
Beyblade:The Next Generation tanıtım Left_bar_bleue1/10Beyblade:The Next Generation tanıtım Empty_bar_bleue  (1/10)
Beypoint:
Beyblade:The Next Generation tanıtım Left_bar_bleue0/10000Beyblade:The Next Generation tanıtım Empty_bar_bleue  (0/10000)

Beyblade:The Next Generation tanıtım Empty
MesajKonu: Beyblade:The Next Generation tanıtım   Beyblade:The Next Generation tanıtım Icon_minitimePtsi Mayıs 28, 2012 2:23 pm

Konu:Beyblade Meta Fury'den sonraki seri(zero-g'yi saymassak Very Happy)Beyblade metal fury'den 3 yıl sonrasını Gingka ve arkadaşlarının yeni maceralaranını anlatır.Gingka ve dostları artık çok daha zorlu rakiplerle karşılaşacaklardır.

Karakterler
Gingka Hagane:Hikayenin ana kahramanı.Artık 17 yaşındadır.Metal Fury'de tüm beybladelerin gücünü aldığı için eskisinden çok daha güçlüdür.Beyblade'i Big Bang Pegasus sonra ise evrimi Star Pegasus'tur.Dünyanın en güçlü beybladecisi olarak bilinir.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Kyoya Tategami:Gingka'nın büyük bir düşmanı olmakla aynı zamanda dostudur.Güçlü bir beybladecidir.Artık 17 yaşındadır ve daha olgundur.Beyblad'i Fang Leone ve sonra evrimi Wild Leone'dir.

Kenta Yumiya:Gingka'nın iyi bir arkadaşı.Artık 15 yaşındadır.Artık eskisi gibi değildir çok daha güçlü bir beybladecidir.Beyblade'i Flash Sagittario sonra evrimi Sharp Sagittario'dur.

Modaka Amona:Artık 16 yaşındadır.Beyblade oynamaz sadece onları analiz eder ve tamir eder.

yakında diğer karakterleri ekleyeceğim Smile

resimleri 3 yıl sonraki gibi düşünün Very Happy

http://beyblademetalfusion.yetkin-forum.com
Dan Kuso
Admin
Admin
Dan Kuso

Savaşçı Puanı : 391
Başarı Puanı : 7

Seviye
Seviye:
Beyblade:The Next Generation tanıtım Left_bar_bleue1/10Beyblade:The Next Generation tanıtım Empty_bar_bleue  (1/10)
Beypoint:
Beyblade:The Next Generation tanıtım Left_bar_bleue250/10000Beyblade:The Next Generation tanıtım Empty_bar_bleue  (250/10000)

MesajKonu: Geri: Beyblade:The Next Generation tanıtım   Beyblade:The Next Generation tanıtım Icon_minitimePtsi Mayıs 28, 2012 2:27 pm

güzel olabilir Smile beybladei de bakugan kadar severim zaten Smile lol
karakter alımı varmı?
http://bakuganfanturkiye.my-goo.com
Spoiler
Savaşçı Adayı
Savaşçı Adayı
Spoiler

Seviye
Seviye:
Beypoint:
Beyblade:The Next Generation tanıtım Left_bar_bleue0/10000Beyblade:The Next Generation tanıtım Empty_bar_bleue  (0/10000)

MesajKonu: Geri: Beyblade:The Next Generation tanıtım   Beyblade:The Next Generation tanıtım Icon_minitimePtsi Mayıs 28, 2012 2:31 pm

saol
karakter alımı olacağını sanm sanmıyorum ama olursa haber veriririm
Daniel Kuso
Savaşçı Adayı
Savaşçı Adayı
Daniel Kuso

Savaşçı Puanı : 154

MesajKonu: Geri: Beyblade:The Next Generation tanıtım   Beyblade:The Next Generation tanıtım Icon_minitimePtsi Mayıs 28, 2012 2:32 pm

güzel Smile ilk bölüm ne zaman Question
Spoiler
Savaşçı Adayı
Savaşçı Adayı
Spoiler

Seviye
Seviye:
Beypoint:

MesajKonu: Geri: Beyblade:The Next Generation tanıtım   Beyblade:The Next Generation tanıtım Icon_minitimePtsi Mayıs 28, 2012 2:33 pm

belki birazdan yazarım
Daniel Kuso
Savaşçı Adayı
Savaşçı Adayı
Daniel Kuso

Savaşçı Puanı : 154

MesajKonu: Geri: Beyblade:The Next Generation tanıtım   Beyblade:The Next Generation tanıtım Icon_minitimeCuma Haz. 22, 2012 5:57 pm

bende beyblade hayranı oldum lol! tabi bakuganda var

Beyblade:The Next Generation tanıtım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Beyblade:The Next Generation bölüm 1
» Beyblade Fan Clup
» Beyblade:Metal Fusion karakterleri