[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nemesis'i yeneli aradan 3 yıl geçti.Aradan geçen zamanlarda beybladeciler artık eskisinden daha yetenekli ve güçlü oldular.Ama Gingka en güçlüsü olduğundan ona deyecek rakip olabilirmiydi?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]YENİ BİR GERİ SAYIMBeycity'nin bir yerinde biri hızla koşuyordur.Herkez ne olduğunu merak edip ona bakmaktadır.Bir yere geç kaldığı kesindir''Geç kaldım,çok geç kaldım,umarım beni affederler,turnuva başlamak üzere!''diyerek hızla koşar.O sırada beyparkta bir beyblade maçı yapılmaktadır.Beybladeler birbirlerine çarparken Osamu,Takashi ve Akira(karakterler) ''hadi fırla saldır,,,,,çok az kaldı hadi!!Fakat çarptığı beyblade uzun dönüş çemberi(ikinci alt kısım kısım) ile saldırılardan hiç etkilenmez.
-Boşuna uğraşmayın!...
Kenta belirir.Artık daha uzun boylu sarı ve yeşil bir ceket giyer ve gri bir pantolonu vardır.Sarı saçları uzamıştır.Sonra sözüne devam eder.
-Böyle basit saldırılar Flash Sagittario'yu hiç etkilemez.
Osamu,Takashi ve Akira'nın beybladeleri yavaşlamıştır
Kenta:(İçinden)Şimdi tam vakti (kolunu geri atar)fırla Sagittario!
Sagittario'nun simgesi yay ortaya çıkar ve sahayı sallar.Osamu,Takashi ve Akira'nın beybadeleri onları şok içinde bırakarak saha dışına çıkar ve yere düşerler.
Osamu:Vay be savaş çok kısa sürdü
Takashi:Gerçektenn güçlenmişsin Kenta
Kenta:hehe saolun(gülümser)
Akira etrafına bakar.Kenta ile birinin orada olmadığını farkederler.
Akira:Hey Kenta.Gingka nerede kaldı?
Osamu:Hey evet hani buraya gelecekti,bir takım turnuvasına katılacaktınız.
Kenta:Hmm.(gülümser)eminim yakında burada olur,merak etmeyin
Kenta başına eğerek beybladei sagittarioya bakar ve;
Kenta:(İçinden).Gingka kendi koma köyünden buraya beni görmek için geldi,ama belkide(beybladeini sıkar)yeterince şey yaşadı,belkide buraya gelmek istememiştir.
Arkadaşları Kenta'ya kuşkulu bir bakiş atarlar.Kenta onları endişelendiremek için gülümser.
Kenta:Merak Etmeyin gelmek üzeredir.
Kenta saate baktığında Gingka'nın düşündüğünden daha geç kaldığını farkeder.Gelmedi niye üzlürken,
Kapıdan biri gelir''Evet,sonunda geldim,geç kalmadım öyle değilmi?Kapıdaki Gingka'dır.Saçları kısalmıştır ve mavi,siyah spor ayakkabısı giymektedir.Bandanası ise hala başıdadır.
Osamu,Takashi,Akira(hepsi birden,heyecanla):Gingka
Kenta gülümseyerek Gingka'nın yanına gider.
Kenta:Gingka nihayet geldin,hiç gelmiycektin sandım
Gingka Kenta'nın saçını okşuyarak,gülerek;
-Saçmalama Kenta,seni hayal kırıklığına uğratacağımı düşünmedin değil mi?
Kenta:Şey...(Gingka'ya bakarak)Ah tabiki hayır(arkadan saçını okşar)
Gingka olayı anlar ama bilmemiş gibi yapar
Gingka:Güzel(saate bakarak)hey turnuvaya ne kadar kaldı?
Osamu:Daha yaklaşık 15 dakika var
Kenta:Demekki daha zaman var
Gingka:geç kalacağımızı sanmıyorum turnuva arenasına giderken çok uzun bir sıra vardı,herkez turnuvayı bekliyordu.
Takashi:O zaman zaman geçirmeye nedersiniz?Hey buldum bir beyblade maçına ne dersin Gingka(Gingka'ya bakar)
Osamu,Akira:Hey Gingka ilk önce benle savaşacak.
Osamu,Takashi ve Akira aralarında kavga ederken,beyparktaki birkç beybladeci de araya karışır.
Beybladeciler:Hayır Gingka benle mücadele edecek,hayır benle,benle,hayır öyle değil benle!
Gingka sakin olmalarını söyler ama işe yaramaz sonunda bir çözüm bulur.
Gingka:Madem hepiniz benle karşılaşmak istiyorsunuz o zaman hepimiz bana karşı aynı anda karşılaşmaya ne dersiniz!?
Beybladeciler:ne?(Gingkaya yaklaşırlar)gerçekten mi?
Gingka:Haha tabikide
Kenta:Ama,bundan eminmisin Gingka!?
Gingka:Elbette,endişelenme Kenta,hem ne kadar çok beyblade o kadar çok eğlence demek.(Beybladeini çıkarır)Ayrıca ben pegasus büyük bir savaş için can atıyoruz(pegasus parlar)
Beybladeciler:Hadi ozaman
Herkez fırlatıcılarını ve beybladelerini hazırlar ve..
Beybladeciler:3
Gingka:2
Kenta:(gülümseyerek)1
Gingka ve diğerleri(aynı anda):hadi fırla
Tüm beybladeler sahaya iner.beypark beybladeleri sahanı ortasında hepsi birden pegasusa hücüm alır
Fırla!Hadi,hadi saldır
Beybladeler Pegasusa hızla çarpar ve iterler.Birkaç beyblade Pegasus'u vurup,iter ve başka bir beyblade fırlatır oda Pegasusu hızla iter ve Pegasus sahanın kenarına çarpar.Ama sonra dengesini geri kazanır ve dönmeye devam eder.
Gingka:Hey hiç fena değil
Osamu,Takashi,Akira:Gingka sen gittiğinden beri biz beyblade konusunda bildiklerimizi geliştirdik,artık bizi böyle yenemezsin,fırla!
Yine Pegasus'a saldırırlar Pegasus'un dengesi azalmıştır.
Kenta:Gingka
Gingka:ha sorun yok Pegasus!(kolunu geri atar)
Pegasusun alttaki performans ucu aşağı iner ve Pegasus'un dengesi ve dayanıklılığı artar.Diğerleri bunun nasıl olduğundan haberleri yoktur.
Kenta:Performans ucu ile Pegasus'un hızını arttırdı.İyi hamle Gingka
Pegasus her bir beyblade teker teker saldırır ve saha dışına fırlatır.Artık sahada dönen beyblade bir tek Big Bang Pegasus;'tur.
Gingka:Evet kazandım(Pegasus'a bakar daha üzgün görünür)birkez daha
Kenta Gingka'nın üzgün olduğunu farkeder.
Kenta:Ne oldu Gingka?
Gingka Kenta'ya bakar ve üzgünlüğünü belli etmemeye çalışarak gülümser.
Gingka:Yok canım tabikide bir şey yok(saate bakar)
Kenta:10 dakika kalmış.
Gingka:Pekala Kenta birlikte yapacağımız takım maçına hazırmısın,ilk kez bir takım maçında birlikte savaşacağız
Kenta:Elbetta hazırım Gingka.Onlara beyparkın 3.en güçlü beybladecisinin güçünü göstereceğim.
Gingka:(Şaşırarak).3.cü mü?
Kenta:Elbette bu sehirdeki en iyiler sıralamasında 3.yüm.Bak(bir tabloyu gösterir)
1-Gingka
2-Kyoya
3-Kenta
Gingka:Hey bu çok iyi,(şaşırarak Kenta'ya bakar)
2. Kyoya mı?Onu uzun zamandır görmemiştim peki nerede?_
Kenta:Kyoya mı?Hmm uzun zamandır ortalarda görülmedi ama beypuanı yüzünden 2.sırada.
Gingka:Hey madem turnuvaya daha zaman var neden Beyblade'lerimizi tamir etmeye Modoka'ya götürmüyoruz.Son zamanlarda Pegasus'ta biraz çizikler var.
Kenta:Hmm evet Sagittario'nun da ihtiyacı olabilir.
B-PİTE GİDERLER(MADOKA'NIN BEYBLADE TAMİR DÜKKANI)Dükkanda bir çok sıra vardır sonunda sıra Gingka ve Kenta'ya gelir.
Madoka:hey Gingka uzun zamandır görüşmüyorduk sonunda geldin
Gingka:Evet Madoka
----Madoka Pegasus ve Sagittario'yu onarır-----
Gingka:Evet artık turnuvaya hazırız.
Turnuvaya 1 dakika kala gelmişlerdir.Gingka ve Kenta turnuvada birkaç beybladeciyi kolayca yenerler.
Son raundda
Gingka,Kenta:3
Rakipleri:2
Hepsi:1
Hadi Fırla!
Beybladeler hemen saldırıya geçer Pegasus karşışındaki beybladei kolaysa geri iter,Sagittario ise rakibin saldırılarından kurtulur.
Gingka:Pegasus!
Pegasus rakip beyblade saha dışına çıkarır
Kenta:Zıpla sagittairo(sagittario sahanın yükseğine çıkar)özel hamle Yay'ın Dalış Oku!
Sagittario'nun gerçek formu ortaya çıkar etraf alevle kaplanır ve Sagittario'nun okunda bir alev oluşturur.Ve alevlerle birlikte rakip beyblade'e hızla çarpar.Saha dumanla kaplanır duman geçtiğinden rakip beyblade'nin enerji çemberi(metal kısım)hasar görerek durmuştur.Sagittairo ise hala dömektedir.
Blader DJ:İşte turnuvanın kazananları Gingka ve Kenta!
Gingka ve Kenta beybladelerini alırlar.
Turnuva sonunda Kenta Gingka'nın neden hala üzgün olduğunu bilmemektedir.
--------------------------------------------Devam Edecek--------------------------------------------